24 Days of Christmas - december 4.

A mai napon ismét egy romantikus történetet szeretnék nektek bemutatni, bár ez számomra kicsivel kecsegtetőbb, mint a másik.

24_days_of_christmas_2016_02.jpg

Susan Wiggs: Gyertyafényes karácsony

Fülszöveg:
Darcy és Logan két összeillő ember, csakhogy mindketten túl vannak már egy-egy komoly csalódáson. Logan elvált apuka, aki megosztott szülői felügyelet mellett neveli elbűvölő kisfiát. Ő továbbra is hisz a szerelemben; családot, gyerekeket szeretne. Darcy viszont egy kudarcba fulladt házasságot követően nem akar új kapcsolatot. Hiába a kölcsönös rokonszenv és a fellobbanó szenvedély, mindketten mást várnak az élettől. A két magányos ember hosszú sétákat tesz a behavazott erdőben, esténként pedig együtt üldögélnek a kandalló vidáman pattogó tüze mellett. Őszinte szerelmük vajon megbirkózik-e az eléje tornyosuló akadályokkal, vagy ki-ki magányosan megy tovább a maga útján?

moly.hu / Könyvkiadó / Bookline

Kiadó: Harlequin
Kiadás éve: 2016
Oldalak száma: 320
Eredeti megjelenés éve: 2013
Eredeti cím: Candlelight Christmas

Számomra:
Susan Wiggstől sem olvastam, ahogy Milly Johnsontól sem, viszont ez a történet jobban megfogott. A főszereplők már nem kamaszok, felelősségteljes felnőttek, akik már megjártak egy-egy házasságot, s nem egyszerű problémákkal kell megküzdeniük. Nem biztos, hogy a legkarácsonyibb hangulatot hozza el, viszont a "behavazott erdőben" tett séták igazán vonzóan hangzanak. Számomra megérne egy próbát, és ki is kölcsönöztem a könyvtárból. Ha belefér a decemberbe, akkor el is olvasom. Ha ez megtörtént, biztos készül róla poszt. A könyvborító viszont egyértelműen elcsábított *.*

24_days_of_christmas_2016_susan_wiggs_candlelight_chistmas.jpg

Mi a Ti kedvenc karácsonyi könyvetek?