24 Days of Christmas - december 3.

December 3-a, és újabb karácsonyi könyv, szintén egy újdonság, egy romantikus történet.

24_days_of_christmas_2016_02.jpg

Milly Johnson: Téli láng

24_days_of_christmas_2016_milly_johnson_winter_flame.jpgFülszöveg:
A karácsony a vidámság és a szeretet ünnepe…
Vajon Eve is megtalálhatja a boldogságot?
Eve soha nem szerette a karácsonyt, azóta pedig különösen gyűlöli, hogy a vőlegénye karácsony napján veszítette életét egy afganisztáni bevetésen. A legkevésbé sem számít arra, hogy kedves, idős nagynénje egy élményparkot hagy rá a végrendeletében, mégpedig olyat, amelynek fő témája épp a karácsony…
És nem ez az egyetlen meglepetés. A nagynénje végakarata úgy szól, hogy Eve-nek egy rejtélyes üzlettárssal, Jacques Glace-szal közösen kell vezetnie a parkot. Ki ez a Jacques Glace, és vajon miért vette be Evelyn néni a végrendeletébe?
Ám Eve nem retten vissza a kihívástól. Elhatározza, hogy bármi áron sikerre viszi Winterworldöt. Vajon sikerül egyszer s mindenkorra felülkerekednie a karácsony és a mindent eluraló karácsonyi giccs iránti ellenszenvén? És végül sikerül Jacques-nak felolvasztania a lány jéggé fagyott szívét?

moly.hu / Alexandra

Kiadó: Pioneer Books
Megjelenés ideje: 2016
Oldalak száma: 320
Eredeti megjelenés éve: 2012
Eredeti cím: Winter Flame

Számomra:
Mostanában nem olvastam romantikus könyveket (na jó, kivéve Jane Austen-t). Tavaly Katie Fforde-tól a Karácsonyi lakoma és más történetek című könyvét olvastam, ami szintén a romantikus műfajhoz kapcsolható. Katie Fforde regényeit alapból kedveltem és ezért esett erre a választásom, viszont Milly Johnson írásaival még nem ismerkedtem meg. Alapjában nem rossz történet, de a fülszöveget olvasva az jutott eszembe, hogy ilyen történet már volt egy párszor, csak talán nem karácsonyi. Ettől függetlenül romantikus + karácsonyi hangulatnak megteszi, és még az is lehet, hogy kellően humoros.

Ti olvastatok Milly Johnsontól?