Rólam

Kedvenc időtöltésem az olvasás. Mindig is az volt, és az is lesz, remélem, még ha néha kevesebb időm is jut rá.

A nevem a blogon Anna. Nemsokára 30 éves leszek. A kedvenc műfajom a krimi és a thriller/horror, de valójában mindenevőnek mondanám magamat, mert néha szívesen olvasok romantikus regényt is, de kedvelem az életrajzi könyveket vagy a pszichológiát.

Az olvasás mellett foglalkozom írással is, bár egyenlőre csak a bűvös 'íróasztalnak'. Most még csak tapogatózom, tanulom az írás fortélyait. Addig is azonban soha nem szűnök meg olvasni. Mert az olvasás számomra új világokat nyit meg. Olyan területekre tévedhet el az ember, amelyekre máshogy nem lenne képes. A könyvek visszavihetnek minket a múltba, vagy elröpíthetnek a jövőben, egy elképzelt jövőbe. Az írók megosztják gondolataikat, legyen az bármilyen elrugaszkodott (sci-fi), vagy csalafinta, nyakatekert, mint egy izgalmas krimi. A könyvfaló gyerek, fiatal, idősebb korosztály, férfi, nő pedig örömmel merül el eme világokban. Könyvek segítségével képzeletben elutazhatunk távoli helyekre. Igaz, nem pótolja a valódi utazás élményeit, de kezdetnek megteszi.

A blogon az általam (is) elolvasott könyveket értékelem, inkább véleményezem, megpróbálva tényleges érzéseimet visszaadni, amikor a könyvet olvastam. A leírás végén értékelem is az adott művet, de mivel nem szeretném (és nem is tudnám) ezt számszerűsíteni, mindig három szóban foglalom össze.

Ha ide tévedtél, azt először is megköszönöm, és további kellemes olvasást kívánok!

Elérhetőségem: anna.bookblog@gmail.com

Címkék: rólam