Monday to Sunday #26

A minden vasárnap jelentkező rovat címe: 'Monday to Sunday', azaz 'Hétfőtől vasárnapig'. Ebben a posztban, a hét lezárásaképpen felsorolom, hogy mit olvastam el, mivel haladtam tovább, mik a tervek a jövőhétre vonatkozólag.

title27.png

Nemsokára itt vannak az ünnepek. Nemsokára több időt lehet együtt tölteni a családdal és lehet kicsit többet pihenni. Remélem már mindenkinek van egy pici karácsonyi hangulata... (?)

A héten két bejegyzés került fel a blogra, s mindkettő karácsonyhoz kapcsolódó. A hétfői újabb Fedőlap rovat volt, a csütörtöki pedig Charles Dickens Karácsonyi ének című regényéről szólt. Ekkor megváltozott a facebook oldal designja is, karácsonyi díszbe öltözött.

A továbbiakban folytatom Katie Fforde: Karácsonyi lakoma és más történetek című könyvét, amely egészen elragadó. Folytatom a Téli szünidőt Arthur Ransometól. Igaz, belekezdtem A Pál utcai fiúkba, amelynek nyelvezete kifejezetten tetszik (nem hiába jobb kötelező olvasmány), Katie Fforde könyve után azonban kezembe veszek egy újabb karácsonyi kötetet, talán Agatha Christie-től vagy mástól...

A mai napon a blogdesignon is változtattam, amint látjátok. Nem tudom mennyire lesz fehér karácsonyunk, de legalább a blogon legyen :) Mára ennyi, kellemes vasárnapot nektek!

A héten befejezve:
Charles Dickens: Karácsonyi ének

Nektek hogy telt a hét? Hogy haladtok az olvasással, s mi az, amit mostanában olvastok?