Monday to Sunday #17

A minden vasárnap jelentkező rovat címe: 'Monday to Sunday', azaz 'Hétfőtől vasárnapig'. Ebben a posztban, a hét lezárásaképpen felsorolom, hogy mit olvastam el, mivel haladtam tovább, mik a tervek a jövőhétre vonatkozólag.

title25.png

Ezen a héten is három bejegyzés került fel az oldalra. Kedden a Leibster Blog Award-ről írtam, pénteken egy szokásos poszttal érkeztem, a Karakteres péntekkel. Tegnap pedig véleményeztem Harper Lee Ne bántsátok a feketerigót! című könyvét.

A héten az írónő könyvének befejezésére tettem a hangsúlyt, de amint ez megtörtént, folytattam Bradányi Iván Audrey Hepburn életrajzát. E mellé a Snitt elnevezésű oldalon jelentkeztem egy Audrey Hepburn filmes kihívásra is. Most azonban, hogy írtam is Harper Lee könyvéről, és még itt van szinte az egész vasárnap, Jókai Mór Kárpáthy Zoltánját fogom lapozgatni. Nem mintha unnám, de a Ne bántsátok a feketerigót után vissza kell rá hangolódnom. Mindezek közben egy kis játékidő: folytatom az Agatha Christie's And Then There Were None című számítógépes játékot is, s majd írok a tapasztalatokról.

A héten nem voltam még könyvtárban, de úgy is jövőhéten kell hosszabbítanom, és vele együtt majd hozok pár új könyvet is, főleg a múltkori listáról.

Mára ennyi, kellemes napot mindenkinek! :)

A héten befejezve:
Harper Lee: Ne bántsátok a feketerigót!

Nektek hogy telt a hét? Mit olvastatok?