Ősz: Pinterest és olvasmánylista

Nem vagyok egy gyakori Pinterest használó, de elismerem, hogy jó és hasznos ötleteket lehet gyűjteni általa. Emellett sok szép, vagy bármilyen más szempontból fontos képet lehet tárolni, illetve megosztani másokkal, kedvelni, beszélni róla stb.

A bloghoz külön készítettem egy Pinterest fiókot még korábban, és most, hogy közeledik az ősz, csináltam külön ehhez kapcsolódó mappát. Ide helyezem a könyves képeket, amelyeken szerepel az ősz, valamilyen formában. Kedvenc évszakom ez, és imádom a teát is, amelyet sok képen szintén szerepet kapott (jön a teázás időszaka is). Ezek sajnos nem saját képek, viszont egyrészt emlékeket idézhetnek fel, másrészt ötletet adhatnak, és talán meghozhatják a kedvet is ehhez a borongós évszakhoz. Én például kifejezetten szeretek a szabadban olvasni tavasszal vagy nyáron, de ősszel és télen a négy fal között egy bögre teával vagy kávéval kényelmesen bevackolva is (*.*) Kattintsatok a képre, ha egy kis ihletre van szükségetek.

pinterest01_autumn_books.png

Emellett a továbbiakban egy kisebb lista a közeljövőben, ősszel (és télen) tervezett olvasásaimról:

Kathryn Stockett: A Segítség
Michael Crichton: Jurassic Park
Szabó Magda: Abigél
Agatha Christie: Holttest a könyvtárszobában
Agatha Christie: A titokzatos stylesi eset
Stephen King: A búra alatt
J. K. Rowling: Harry Potter és a bölcsek köve (és talán a többi is)
Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk
Erich Kastner: A két Lotti
és valamilyen könyv Erzsébet királynéról: Tasha Alexander: Aranykor vagy Tom McGregor: Erzsébet (még nem tudom biztosan, melyik legyen; Ti tudnátok ajánlani valami mást is?)