Monday to Sunday #15

Ismét vasárnap, és túl vagyunk egy újabb heten. Kinek lassan telt, kinek gyorsan. Azt hiszem, számomra az utóbbi. Viszont a jövőhétre leszek kíváncsi, hiszen új rendszer van kialakulóban. Munkaváltás alatt állok, és a jövőhéten fog kiderülni, hogyan alakulnak majd a napjaim emellett és az iskola mellett. Általában szinte egész nap "úton leszek", viszont addig is tudok majd olvasni; mindig lesz nálam egy könyv. És ha máskor nem is, a hétvégén vagy a hét elején lesz belőlük bejegyzés is.

title23.png

Jelenleg Agatha Christie Találkozás a halállal című regényével haladok folyamatosan, illetve olvasom a Kárpáthy Zoltánt is Jókai Mórtól. Könyvtárban a héten egyszer jártam, viszont csak visszaszolgáltattam, s kibírtam, hogy ne hozzak haza ismét pár újabb könyvet :)

A héten volt Karakteres péntek és Book Tag Friday bejegyzés és A barna ruhás férfiról, illetve a Tíz kicsi négerről írtam. Néhány újdonság jár mostanában a fejemben, posztok terén, és ezeket igyekszem majd meg is valósítani. Addig is kellemes hétvégét - a sok eső ellenére is! És persze jó olvasást, ha nem is a szabadban, hanem a kényelmes fotelben vagy ágyban!

A héten befejezve:
Agatha Christie: A barna ruhás férfi
Agatha Christie: Tíz kicsi néger

Nektek hogy telt a hetetek?