Monday to Sunday #13

A bűvös 13. 'Hétfőtől vasárnapig' a rovatban :) Ezen a héten azt hiszem jó sokat vállaltam, de nem bánom. Gondolok itt az elkezdett könyvekre. Ugyanis az olvasólistámon van most a Harper Lee: Ne bántsátok a feketerigót!, a Jókai Mór: Kárpáthy Zoltán és Az aranyember, illetve Bradányi Iván Audrey Hepburn életrajza még mindig. Egyenlőre az első kettőt "viszem" folyamatosan. A Ne bántsátok a feketerigót jobban tetszik, Jókai regénye nyilván más nyelvezetű ettől, és rég olvastam hasonlót, úgyhogy hozzá kell szoknom. Mintha ismét középiskolás lennék :)

title21.png

Ezek a könyvek - az Audrey Hepburn életrajzot kivéve - mind az otthoni polcokról kerültek le, viszont jövőhéten megyek megint a könyvtárba, ahonnan egy Agatha Christie regényt kölcsönzök majd ki, illetve helyben olvasva belekezdtem A film krónikája című kötetbe, amely borzasztó vastag, súlyra sem könnyű, de nagyon érdekes.

A héten sikerült beszereznem egy saját könyvet is, amely kriminovellákat és meghökkentő történeteket ígér. Majd meglátjuk, de sajnos egyenlőre félre kell tennem. Több könyv most nem fér bele.

Kellem vasárnapot mindenkinek!

A héten befejezve:
Agatha Christie: Harmadik lány

Saját beszerzés:
Gyürk Sarolta: A kút - Meghökkentő történetek, kriminovellák

Nektek hogyan telt el a hét? Jutott idő az olvasásra? Mi a helyzet a kötelező olvasmányokkal (akinek van)?