Monday to Sunday #10 - Olvasás kánikulában, Snitt és blog

A minden vasárnap jelentkező rovat címe: 'Monday to Sunday', azaz Hétfőtől vasárnapig. Ebben a posztban, a hét lezárásaképpen felsorolom, hogy mit olvastam el, mivel haladtam tovább, mik a tervek a jövőhétre vonatkozólag.

title14.png

Az ismételt kánikulával telt héten nem sokat haladtam olvasás terén, viszont azt hiszem hamarosan végzek a Tom Sawyer kalandjaival. Jövőhéten remélhetőleg írhatok is róla. Másba egyenlőre most nem kezdtem bele, inkább a két Mark Twain történettel haladok, aztán ismét belevetem a kedvemet Agatha Christie könyveibe, hogy utolérjem magamat a molyos kihívásra.

A héten szabadidőmben a forróság miatti alváson, a kevés olvasáson túl filmeket néztem. Lehet, hogy már említettem a Snitt elnevezésű oldalt, viszont még júliusban indítottam egy filmekkel foglalkozó blogot, ahová szintén igyekszem bejegyzéseket írni minden héten. Az olvasás mellett a filmek a másik szenvedélyem, és bár nem kívánom itt többször reklámozni, mert mondhatjuk, egészen más témával foglalkozik, de aki szintén filmrajongó, benézhet, amennyiben van kedve.

Az augusztusból már nem sok van hátra, és aki mostanában tanul, annak közeledik az iskola. Viszont úgy tűnik, nem vonul vissza a nyár; a vihar után ismét süt a nap. Élvezzük ki! ;)