Monday to Sunday #4

A minden vasárnap jelentkező új rovat címe: 'Monday to Sunday', azaz 'Hétfőtől vasárnapig'. Ebben a posztban, a hét lezárásaképpen felsorolom, hogy mit olvastam el, mivel haladtam tovább, mik a tervek a jövőhétre vonatkozólag.

title14.png

Izgalmas hét volt ez mostani, a blog szempontjából mindenképpen. Először is szeretném megköszönni, hogy látogatjátok az oldalt, és hozzá is szóltok, ez nagyon sokat jelent nekem. :) Másodszor: próbáltam minél több bejegyzést összehozni, és szerencsére most két értékelés is felkerülhetett Victor Hugo és Agatha Christie könyvéről (köszönet a könyvtárnak és az otthoni polcnak).

Jövőhéten is lesz(nek) értékelések, legalábbis gőzerővel olvasom a Gyilkosok és kertek című spanyol krimit, illetve A detektívtörténet anatómiáját. Közben Christie Bűbájos gyilkosok regénye is lekerült a polcról, de még nem tudtam belekezdeni. A héten könyvtárban sem voltam, de úgyis van mit olvasnom, bőven!

Felkerült egy újabb életrajz is, Victor Hugóé, és tervezek még ebben a hónapban ilyen fajta bejegyzést. Mindenképpen olyan íróról szeretnék, akitől nemsokára olvasok könyvet, mint például Mark Twain.

A héten továbbra is sokat molyoltam, és használom a Snitt elnevezésű oldalt is. A továbbiakban pedig szeretnék aktívabban jelen lenni a Facebook-on, a Twitteren és a Pinteresten.

A jövőhéten tehát érkeznek a megszokott bejegyzések, a pénteki és a vasárnapi (a héten készült egy új rovat is, 'Karakteres péntek' címmel). A fennmaradó időben pedig olvasom a két könyvet: a) az élmény kedvéért, b) hogy poszt is készülhessen belőlük. :) A Ti véleményetekre pedig a továbbiakban is kíváncsi vagyok. Most pedig készülődjünk, és csináljunk valami vasárnapi programot. Kánikula van, úgyhogy irány mondjuk... egy stand, de legalábbis vízközel, vagy egy árnyékos hely. Egy könyvet is vigyünk magunkkal! :) Kellemes napot!

monday_to_sunday_3.jpg

Aminek kutya van az elején, az kivételesen nem könyv, hanem egy füzet. Hogy legyen hova jegyzetelni (heti beszerzés).

A héten befejezve:
Agatha Christie: Paddington 16.50

A hét beszerzései:
Erich Kastner: Emil és a detektívek/A két Lotti (antikváriumból szombaton)

Nektek hogyan telt, és mit olvastatok a héten?